
Onderstaande recepten kun je ook als give-away bestellen als cadeautje voor je klanten of gasten!

Zomersalade met tuinbonen en watermeloen van irms
Zomersalade het moestuin recept van Juli Heerlijk het is zomer! En wat is het vaak mooi en warm weer deze zomer. Als het zo warm is eet ik het allerliefst een zomersalade. Niet te lang in de keuken staan, maar wel heel lekker en gezond eten. Kan jij daar ook zo van...
Lees meer
Zelf vlierbloesemsiroop maken, moestuin recept juni van irms
Moestuin recept juni: vlierbloesemsiroop. Deze keer is mijn moestuin recept ook een inspiratie tip, om vooral je creativiteit te gebruiken en gewoon te beginnen waar het kriebelt! Deze vlierbloesemsiroop is namelijk een van de 1e recepten die ik 2 jaar geleden heb...
Lees meer
Bosui pizza: moestuin recept mei van irms
Rode bosui voor het moestuin recept Wat een verrassing toen uit de groentetas prachtige rode bosuitjes kwamen. Ik had ze nog nooit gezien, jij wel? Als een groente er mooi of bijzonder uitziet word ik heel blij, want dat is extra leuk om te illustreren! Toen ik deze...
Lees meer
Citroen meringue taart voor Moederdag van Gwenn’s Bakery
Moederdag taart Deze citroen meringue taart voor Moederdag is een echte verwentaart! Met het zuurtje van de citroen crème en het zoete van de meringuée, is deze taart heel fris en verrassend. Dit recept komt dan ook van een echte Franse bakker. En niet zomaar een...
Lees meer
Rabarber Cheesecake: moestuin recept april van irms
Rabarber lekker in de lente! In april komen de rabarber stengels weer boven de grond en je weet dat de lente echt is begonnen. Rabarber krijgt hele grote groene bladeren, maar deze kan je niet eten. Alleen de stengels eet je. En het liefst zo jong en fris mogelijk, in...
Lees meer
Daslook pesto: moestuin recept maart met illustraties van irms
Moestuin in maart Dacht jij ook dat de lente al was begonnen? Het zonnetje deed zo zijn best. Maar nu kunnen we misschien weer schaatsen dit weekend! Duidelijk is in elk geval, dat het pas maart is en we nog even moeten wachten voordat de lente echt komt. In maart is...
Lees meer
Hummus dip zo lekker en makkelijk te maken
Hummus dip recept van Guy Hummus dip ik ben er dol op, het is zo lekker en gezond! Hummus is gemaakt van kikkererwten. Oorspronkelijk is het afkomstig uit het gebied ten oosten van de Middellandse zee. Maar dit hummus recept heb ik geïllustreerd voor Guy Hamaekers,...
Lees meer
Boerenkool bonen schotel: moestuin recept februari
Boerenkool op z’n Afrikaans In februari is het nog volop winter, toch kan er nog groente geoogst worden uit de moestuin. De allerlaatste boerenkool kan nu van het land. Nog even genieten van deze échte wintergroente. En dit keer even geen stamppot maken, zoals in...
Lees meer
Winterpostelein stamppot: moestuin recept januari
Hallo 2018! Het nieuwe jaar is van start. Heb jij er ook zin in? Heerlijk nieuwe kansen en plannen. Ga jij het dit jaar anders doen? Meer gezond en bewust leven? Dan is dit is mijn tip voor jou: Eet uit de moestuin! Het is eenvoudig Je kan er nu meteen mee starten...
Lees meer
Gevulde puntpaprika’s met salade en muntsaus
Het recept van Monique: winnaar van de gratis recept illustratie. Gevulde puntpaprika’s met couscous salade en komkommer muntsaus. Dit heerlijke recept heeft Monique mij gegeven om te illustreren. Op vrijdag de 13e was zij de 13e die mijn jaarplanner 2018 downloadde....
Lees meer