Hulp bij wenskaart stress!

Elk jaar gebeurd het weer, op het allerlaatste moment realiseer je je ineens dat je vergeten bent om een originele wenskaart te regelen voor je familie, vrienden en relaties. Zeker na dit vreemde jaar 2020, waarin we allemaal opgeschrikt zijn door de pandemie, wensen we iedereen in 2021 geluk & gezondheid toe. En een originele manier om dat te doen is een wenskaart met een geïllustreerd recept!

Een recept dat bij jou past

Er zijn zoveel recepten, er is er altijd een die bij jou past. Wens je naasten gezondheid met een moestuinrecept met groenten van het seizoen, of verwen ze met iets zoets zoals de rabarber cheesecake, de favoriet van mijn blog. Heb je echt spoed met het bestellen van je wenskaart, kies dan een recept uit mijn collectie! Ik help je graag kiezen en op de achterzijde van de kaart kan ik jouw persoonlijke wens zetten. Heb je wat meer tijd? Dan kan ik ook jouw eigen recept illustreren, een mooie persoonlijke wenskaart kan je namelijk het hele jaar door nog versturen! Mooie formaten voor een wenskaart zijn de standaard ansichtkaart (A6) of 2x zo groot (A5).

Voorbeeld receptkaarten

Voor Romy illustreerde ik al meerdere keren haar favoriete recept als wenskaart. Deze hieronder is van vorig jaar, die van dit jaar blijft nog even geheim. Voor Tuinderij De Volle Grond, heb ik ook al meerdere recepten geïllustreerd. Dit jaar hebben ze voor de wenskaart een recept gekozen van de Amelisweerdkalender 2021. Het derde voorbeeld is van de Barista Company, een heerlijke koffie is bij uitstek een verwen momentje. 

Relatiegeschenk: de receptenkalender 2021

Ook nog met spoed op zoek naar een relatiegeschenk? De AmelisweerdAgenda receptenkalender valt al jaren in de smaak! Op de voorkant kan ik jouw logo plaatsen, zo wordt het heel persoonlijk. Maar ook voor jezelf kan je hier nog een kalender bestelen. (zolang de voorraad strekt)

Neem gerust contact op als je de mogelijkheden wilt bespreken, maar wacht niet te lang want het is zo 2021!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden