Tijd vliegt

Herken je dit: de feestdagen komen eraan en je denkt, “hoe kan het dat het nu alweer december is?” De tijd vliegt zo snel voorbij! Daarom is het goed om even een stapje terug te doen en op een rijtje te zetten wat er het afgelopen jaar allemaal gebeurd is. Dat helpt om weer even te landen in de juiste tijd en blij te zijn met wat je hebt bereikt.

Elke maand een moestuinrecept

Het was januari toen ik besloot om dit jaar elke maand een moestuin recept te illustreren en op mijn blog te publiceren. Nu is het december en heb ik 11 prachtige moestuin recepten en een special geïllustreerd. Dit is ook dankzij jullie als lezers en volgers gelukt, door het downloaden, liken en pinnen van mijn recepten. En ik ben ook heel blij dat Elsebeth in oktober & Marly in november hun favoriete moestuin recept met mij gedeeld hebben. Het twaalfde recept is een special en geen moestuin recept, maar een om het jaar lekker mee af te sluiten en het nieuwe te beginnen. Het glühweintje geeft namelijk heel goed mijn gevoel weer van het afgelopen jaar: Ik gloei nog wel wat na en begin het nieuwe jaar vol warmte en energie en dat deel ik graag met jou!

Help mij met de plannen voor 2019

Voor 2019 heb ik allerlei plannen waar ik de komende tijd nog even lekker over ga nadenken en brainstormen. Maar jouw hulp kan ik daarbij heel goed gebruiken! Wat zou jij graag in 2019 geïllustreerd zien op mijn blog? Dit zijn dingen waar ik aan denk, maar welke heeft jouw voorkeur?

  1. Moestuinrecepten
  2. Bewaartips van groenten
  3. Kalender voor het zaaien en oogsten van groenten
  4. Favoriete recepten van ondernemers, voor wie eten een bijzondere plek heeft in hun onderneming

Andere suggesties zijn ook welkom! Laat je reactie achter onder mijn blog of stuur een bericht op FB. Ik vindt het leuk om van je te horen en geef je altijd antwoord.

De moestuinrecepten 2018 op een rij

Dit zijn ze, de 12 moestuinrecepten, ik ben er best trots op. De illustraties zijn de link naar het blog met het recept, ze zijn nog steeds gratis te downloaden. Geniet ervan!

Wil je nog meer recepten zien van dit jaar? Deze 3 heerlijke recepten heb ik ook nog gedeeld op mijn blog:

  1. Hummus dip van Backmitra
  2. Tarte au citron van Gwenn’s Bakery
  3. 10 tips om meer water te eten met fruit en groente

Maak contact met mij en vergeet niet je reactie achter te laten onder de illustraties!

In deze mooie maandkalender 2019 staan mijn recepten en tips om erop uit te trekken het hele jaar door. Met weeknummers en veel ruimte voor al je notities! De laatste exemplaren nu nog verkrijgbaar: exclusief op AmelisweerdAgenda

lemons-illustation-irms

Top 3 moestuin recepten 2018:

  1. absoluut de grote favoriet: de rabarber cheesecake. Deze topper staat ook op de kalender van 2019.
  2. de oosterse roerbak schotel van spitskool.
  3. de pompoenrisotto van Elsebeth.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden