Romy’s kwarktaart

Deze keer heb ik een zoet familierecept geïllustreerd voor Romy Schneider. Een super eenvoudige kwarktaart zonder bodem, precies zoals Romy’s moeder hem maakte. Deze kwarktaart kan echt iedereen maken, ook als je geen geweldige kok bent. Romy’s moeder hield namelijk wel van koken, maar niet zo van bakken. Maar deze kwarktaart maakte ze wel heel graag omdat iedereen hem erg graag lustte en bijna niet kon wachten tot ie afgekoeld was. Het bewijs daarvan is het jongetje onderaan de receptillustratie. Dit is Romy’s jongste zoon die een aantal jaar geleden graag op zijn teentjes ging staan voor deze taart.

 

Waarom is een familierecept zo bijzonder?

Een goed familierecept is toch altijd het aller aller lekkerst en niets kan dat overtreffen. Het gaat hierbij dan ook niet alleen om het recept, maar vooral ook om het samen beleven en delen. De sfeer, de geur en de smaak geven mooie herinneringen. Dat is heel mooi en waardevol. Bovendien is het ook erg leuk om het recept weer door te geven aan nieuwe familieleden en zo weer samen nieuwe herinneringen te maken. Daarom ben ik ook heel blij dat ik dit familierecept voor Romy mocht illustreren.

 

Geen feestje zonder…

Vroeger maakte Romy’s moeder deze taart om iets te vieren en nu vragen Romy’s kinderen om deze speciale taart. Heb jij ook een bijzonder familierecept voor bijzondere gelegenheden? Of juist zo’n recept dat je elke dag wel zou willen eten omdat het zo aan thuis doet denken? Noteer je bijzondere recepten en laat ze niet verloren gaan. Maak bijvoorbeeld je eigen familierecepten kookboek of laat je recept illustreren;). Zo voorkom je dat je een feestje hebt zonder dat ene bijzondere familierecept.

 

Meer familierecepten

Al eerder heb ik leuke familierecepten geïllustreerd voor lezers van Irmsblog. Dit zijn 3 van mijn favorieten het zijn aanraders om zelf ook eens te proberen: Monique’s gevulde puntpaprika’s, Carla’s wortelsoep en Gert’s pasta met zalm. Wat is jou familierecept wat jij graag wil doorgeven aan jou familie en vrienden? Laat het me weten!

lemons-illustation-irms

Download hier jouw gratis pdf!

Vul hieronder je naam en e-mail adres
in en je ontvangt een e-mail met de link naar de pdf.

Romy Schneider heeft een eigen bedrijf in vastgoedadvies voor scholen

De ingrediënten voor de kwarktaart zonder bodem.

Deze receptillustratie is als PDF te downloaden, zo ontvang jij deze poster en volg je mijn blog voor meer geïllustreerde recepten.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden