Let op! Aanbieding speciaal voor jou als volger van mijn blog: dit weekend 10-11-12 november is de printable receptenkalender 2018 te downloaden voor slechts 2,95! Na dit weekend wordt de prijs 4,95.

Bestel nu hier!

Hoera de receptenkalender 2018 is er!

Hier is ie dan de receptenkalender 2018! Hier heb ik de afgelopen tijd hard aan gewerkt.

Dit jaar heb ik met zo veel plezier mooie en lekkere recepten geïllustreerd. Mijn eigen recepten, maar ook die van jullie! Op mijn blog deel ik graag deze recepten en geef ik ze weg als mini posters. Maar de recepten zijn zo leuk, zonde om alleen als poster te laten zien. Daarom heb ik nu van de 12 favoriete recepten, een receptenkalender voor 2018 gemaakt.

Elke maand een geïllustreerd recept.

Een jaar heeft 12 maanden, dus voor slechts 12 recepten is er een plek. Moeilijk kiezen, welk recept mag op de kalender? De meest favoriete dan maar. Dit zijn de 12 recepten die jullie het meest hebben geliked, gedownload of gedeeld. Daarom verdienen ze een eigen maand op de kalender.

Recepten van zelfstandig ondernemers.

Een aantal recepten zijn van ondernemers, die hun recept door mij hebben laten illustreren. Als poster, ansichtkaart en/of social media visuals. Daar ben ik bijzonder trots op. Zij verwennen hun gasten en klanten bijna dagelijks met goede ingrediënten en lekkere recepten. En daar heb ik mee kunnen helpen, door hun recept te illustreren. Zo zijn er de meiknolletjes van Tuinderij de Volle grond, ontbijt granola van B&B Kuća Bajlo, pompoensoep van Casa Boslimpre en verwen koffie van de Barista Company. Deze recepten horen bij de favorieten. Kijk op de kalender welke nog meer!

Printable kalender

Deze receptenkalender 2018 is printable. Dit betekent dat je na betaling een link ontvangt waar je de kalender als PDF kan downloaden. Daarna kan je de kalender zelf uitprinten op A3 of A4. Hiernaast zie je 4 ideeën hoe je de prints kan ophangen, kies wat bij jou past.

Nu verkrijgbaar op de Amelisweerd site

Op mijn blog zit (nog) geen shop. Maar ik werk veel samen met de Amelisweerdagenda en daar is de receptenkalender nu verkrijgbaar. Het is eenvoudig en veilig. Dus klik hier en bestel.

Alleen dit weekend voor slechts voor 2,95! Na dit weekend wordt dit 4,95. Dus pak je voordeel, twijfel niet en bestel.

Liever een gedrukte kalender?

De kalender is ook verkrijgbaar als gedrukt exemplaar! Op A3 formaat met een ringbandje, zodat je de pagina’s makkelijk om kan slaan en eenvoudig kan ophangen. Deze kalender kost  14,95 incl. verzendkosten.

receptenkalender 2018 van irmsblog
poster-ophangen-4-manieren

Zo kan je de prints mooi ophangen!

Impressie van de receptenkalender 2018

 

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden