Pompoensoep à la Casa Boslimpré

Pompoensoep is zó lekker, zó makkelijk en zó puur natuur. Deze pompoensoep is een favoriet van ondernemers, die zelf midden in de natuur wonen en werken.  Matty en Colin hebben boven op een berg in de Vogezen hun vakantieplek Casa Boslimpré. Daar inspireren zij hun gasten en laten ze tot rust komen. Graag verwennen zij hun gasten met zelf gemaakte maaltijden. Een daarvan heb ik nu geïllustreerd zodat jullie ook kunnen genieten van dit lekkere recept.

Casa Boslimpré

Vier jaar geleden zijn we voor het eerst op deze fantastische plek geweest. Op de kleinschalige camping midden in de natuur. Boven op een berg, met prachtig uitzicht. Ochtends stap je uit je tentje en je geniet! Prachtig uitzicht en heel veel ruimte. Deze plek heeft de juiste combinatie van rust en gezelligheid.

Ondernemen vanuit je hart.

Matty & Colin zijn voorbeelden van mensen die ondernemen met hun hart. Ze willen van Casa Boslimpré een stukje hemel op aarde maken. En dat lukt ze goed! Het is leuk om te zien hoe hard zij werken om anderen te laten genieten van hun paradijs.

3 Recepten à la Casa Boslimpré

Deze pompoensoep is de eerste uit een serie van 3, die ik teken voor Casa Boslimpré. Binnenkort komen ook de volgende 2 recepten. Het enige wat ik hierover verklap, is dat ze in elk geval ook vegetarisch zijn. Mijn recept illustraties zijn (of zullen) ook bij Casa Boslimpré op de website te zien en te downloaden zijn. Het is leuk om te illustreren voor ondernemers die graag hun favoriete recepten delen met hun gasten en dit ook mee willen geven als mooie herinnering.

Zelf pompoensoep maken

Nu zelf aan de slag met de pompoensoep. Het is een vegetarisch gerecht met extra veel groente! Pompoen en courgette zijn een lekkere combinatie. Je hoeft de pompoen niet te schillen. In de schil zitten veel gezonde vezels. En door het koken wordt de schil zacht. Bovendien pureer je de soep zodat deze fluweel zacht wordt. Toevoegen van de gember en kurkuma geven de soep net wat meer smaak en pit. Schep de soep in de kommen en voeg dan een scheutje kokosmelk toe. Dat ziet er zo mooi uit in je kom en de soep is extra lekker.

Download hier de mini poster en eet smakelijk!

 

pompoensoep-casa-boslimpre-irmsblog

Ga voor meer recepten naar Recipes.

ontvangst-casa-boslimpre-irmsblog

Welkom op Casa Boslimpré.

Neem hier een kijkje.

camping-Casa-Boslimpré-irmsblog

Onze tenten op de mini camping.

 

pompoensoep-Casa-Boslimpré-irmsblog

Pompoensoep met courgette en gember à la Casa Boslimpré.

Volg mijn blog!

Schrijf je in met je e-mailadres en krijg voortaan bericht bij een nieuw irmsblog-bericht.


Check je mailbox en bevestig je inschrijving. Dankjewel en veel leesplezier!

Lees hier mijn privacyverklaring.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden