Nieuwe jaarplanner 2020

Hoera daar is ie weer, de gratis jaarplanner 2020 van irmsblog! Deze planner is naast mijn recepten de topper van mijn blog. Het is even wat stiller geweest op mijn blog, omdat ik me bezin op waar irmsblog naar toe gaat in 2020.  Maar de jaarplanner wilde ik zeker weer heel graag maken voor jullie. En dat is dan natuurlijk meteen een heel goede reden voor een blog, dus bij deze…

 

Schudden en opfrissen

In 2016 begon ik mijn blog met geïllustreerde recepten, omdat ik heel graag meer wilde illustreren. En dat ben ik gaan doen! Niet alleen recepten maar ook kleurplaten, routes en kadopapier. Zo ben ik van fashiondesigner (vandaar mijn passie voor kleur en dessin) steeds meer illustrator geworden. Nu zijn er andere veranderingen in mijn leven, waardoor ik opnieuw nadenk over wat ik graag wil doen. Zo werkte ik tot voor kort nog parttime als fashiondesigner bij een retailer, maar dat is gestopt door faillissement. Wat heel jammer is, maar ik besef me ook dat ik zo liever niet meer wil werken. Daarom bezin ik me nu op hoe dan wel. Daarbij is het nodig om alles weer eens even flink op te schudden en op te frissen. Op zich hou ik daar wel van, alleen soms als je er middenin zit, denk je wat ben ik aan het doen? Is dit herkenbaar voor je? Maar in 2020 komen er dus veranderingen, maar hoe dat er precies uit gaat zien voor mijn blog weet ik nog niet. Gelukkig is de jaarplanner 2020 af, zodat niet alleen jij maar ook ikzelf er weer goed gebruik van kan maken.

 

Jaarplanner in blue is de winnaar

Wat was het leuk afgelopen week op FB. Je kon kiezen welke kleur de jaarplanner 2020 moest krijgen, blue, coral of shunshine. En de meesten kozen voor blue, dus dit is de winnaar! Daarbij waren 2 hele mooie redenen om voor blauw te kiezen die ik graag met je wil delen.

Deze van Gert waar ik enorm blij van werd en wat ik nu telkens zing als ik de jaarplanner zie: Blauw blauw blauw??ik hou zoveel van jou??!!!’.

En deze van Romy is zo praktisch en handig: Ik zou de blauwe kiezen. Lekker rustige achtergrond. Kan ik later met signaalkleuren de belangrijke data markeren’.

 

Amelisweerd recepten kalender 2020

Binnenkort is hij weer verkrijgbaar de Amelisweerdkalender 2020 vol geïllustreerde recepten en meer. Exclusief te koop bij mij en op de site van AmelisweerdAgenda. Nog even de laatste puntjes op de i en hij gaat weer naar de drukker. Let op dit jaar zal de kalender op A4 worden geprint, maar er blijft naast de recepten, foto’s en andere illustraties genoeg ruimte over voor al je afspraken en notities. De kalender is een leuk cadeau voor de feestdagen, ook voor je relaties. Bij het bestellen van grotere aantallen is het mogelijk om je eigen logo of wens toe te voegen aan de kalender. Neem gerust contact met mij op, om de mogelijkheden te bespreken. Ik hou jullie op de hoogte.

Geef je reactie op mijn blog, de jaarplanner of de kalender hieronder.

 

 

 

2018 recepten kalender irmsblog

De Amelisweerd recepten kalender 2020: binnenkort verkrijgbaar!

amelisweerd kalender 2018

Deze jaarplanner 2020 kan je gratis als A3 PDF downloaden, je volgt dan meteen mijn blog.

Download hier jouw gratis pdf!

Vul hieronder je naam en e-mail adres
in en je ontvangt een e-mail met de link naar de pdf.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden