December totale feestmaand

Wat vliegt die tijd! Na die heerlijk lange zomer staat nu ineens de Sint voor de deur. En december is natuurlijk een maand lang alleen maar feest! Vroeger was het nog heel duidelijk eerst sinterklaas, dan kerst en Oud & Nieuw, maar tegenwoordig loopt hier alles door elkaar! Sinterklaas wordt bij ons gevierd met kerst of Oud & Nieuw als onze vrienden uit Zweden er zijn. En het is pas november, maar op de dagen dat ik als designer bij een grote retailer werk, gaat om 3 uur ’s middags de kerstmuziek al aan. Mij maakt het allemaal niet uit, ik geniet van alle gekkig- en gezelligheid. Hoe zit dat bij jou? Heb jij al voorpret of begin je al vroeg te stressen?

Origineel december kadopapier

Mijn voorpret begint met het ontwerpen van een december kadopapier. Want wat is leuker dan cadeautjes geven in een origineel papiertje?! En toen ik lekker bezig was met het Sinterklaaspapiertje, dacht ik, ik doe de kerst er ook maar meteen bij. Want een Rudolphje tekenen is gewoon zo leuk! Bij beide is er ruimte om heel vaak de naam van de ontvanger op te schrijven, ook handig als het een kadootje voor meerder personen is. Of voor iemand met veel bijnamen… . Zo maak je een kadootje lekker persoonlijk. Als je creatief wil zijn, kan je de zwart-witversie ook nog hier en daar inkleuren.

Black friday aanbieding: personalize dit december kadopapier

Het kan natuurlijk nog origineler: laat mij de naam van jouw ontvanger direct op het papier zetten! Zo staat deze naam allover op het papier. Zie hiernaast de voorbeelden van Rosa op het rode Sintpapier en Jeroen op het groene kerstpapier. Omdat het vandaag Black Friday is, vind ik het leuk om je iets origineels aan te bieden:

Alleen dit weekend van 23 tot en met zondag 25 november 2018, zet ik voor slechts €5,- (normaal €12,50) een door jouw gekozen naam op het papier. Ook is het mogelijk om je eigen achtergrondkleur te kiezen. Zie de voorbeelden hiernaast.

Zodra ik het patroon heb geüpload naar Motiflow, kan je daar het kadopapier kopen met de naam voor wie jij mooie kadootjes hebt. Al in een eerdere blog schreef ik over hoe leuk Motiflow is om je eigen dessins te uploaden, zodat je ze op kadopapier, stof of zelfs behang kan laten printen. Hier kan je mijn december kadopapier bekijken op Motiflow.

Kado stress?

Nog op zoek naar een leuk kado? Geef de Amelisweerd recepten kalender 2019! Een heel jaar plezier van recepten en leuke erop uit tips. Het is ook leuk om een geillustreerd recept aan iemand kado te geven, er staan er heel veel hier op mijn blog die je gewoon gratis kan downloaden! En wil je iets echt speciaals, dan illustreer ik dat graag voor je. Neem gerust contact met me op!

 

lemons-illustation-irms

Ga voor meer recepten naar Recipes.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden