Leuk dat je interesse hebt in mijn receptenkalender!

 

Klik hier & bestel

Recept illustraties

Alle recepten op deze kalender heb ik met veel plezier geillustreerd en zijn ook op mijn blog te vinden. Een aantal recepten zijn van ondernemers, die hun recept door mij hebben laten illustreren. Als poster, ansichtkaart en/of social media visuals. Daar ben ik bijzonder trots op. Zij verwennen hun gasten en klanten bijna dagelijks met goede ingrediënten en lekkere recepten. En daar heb ik mee kunnen helpen, door hun recept te illustreren. Zo zijn er de meiknolletjes van Tuinderij de Volle grond, ontbijt granola van B&B Kuća Bajlo, pompoensoep van Casa Boslimpre en verwen koffie van de Barista Company. Deze recepten horen bij de favorieten. Kijk op de kalender welke nog meer!

Speciale ondernemers actie receptenkalender 2018

Ben jij ook ondernemer? Dan heb ik een speciale actie voor jou! Jouw logo kan bij een bestelling van minimaal 10 kalenders op de voorkant van de receptenkalender 2018 worden geplaatst. Kijk hier voor de ondernemers actie. Je hoeft hiervoor niet zelf in de hospitality branche te zitten. De 1e ondernemer die de kalender besteld heeft zit in het vastgoed en wil haar klanten graag verrassen.

Wil jij jouw recept laten illustreren?

Dat kan! Neem contact met mij op via het contactformulier, dan bespreken we jouw wensen 🙂

Contactformulier onder de impressie van de kalender.

receptenkalender-2018-irms

10 + 2 =

receptenkalender-2018-irms

Klik & Bestel

Hiernaast een impressie van de receptenkalender 2018. Elke maand een geillustreerd recept. Genoeg ruimte voor je afspraken en notities. En heel fijn met de weeknummers. Maak van 2018 een mooi jaar!

Volg mijn blog!

Schrijf je in met je e-mailadres en krijg voortaan bericht bij een nieuw irmsblog-bericht.


Check je mailbox en bevestig je inschrijving. Dankjewel en veel leesplezier!

Lees hier mijn privacyverklaring.

Pin It on Pinterest

Share This