Leuk dat je interesse hebt in mijn receptenkalender!

Hier zie je de kalender en het aanbod van 2018. De nieuwe kalender van 2019 komt binnenkort uit. Op deze kalender zullen zowel recepten als weetjes en tips van Amelisweerd staan. Het is ook mogelijk om speciaal voor jou deze receptenkalender van 2018, aan te passen naar 2019. Informeer naar de mogelijkheden en mail mij direct: irmacorbeek@gmail.com

receptenkalender 2018-irms

Actie: jouw logo op de voorkant van de receptenkalender 2018

Het is heel eenvoudig om de kalender te laten personaliseren. Je stuurt mij digitaal jouw logo en ik plaats deze zoals bij het voorbeeld op de kalender. Om dit te kunnen doen moet je wel het minimale aantal van 10 kalenders afnemen. De prijs die ik je dan per kalender kan aanbieden is € 8,55 ex. btw. De kalenders worden bij jou thuis of op kantoor afgeleverd*.

Deze actie loopt tot 15 december 2018. Wil jij ook zo’n origineel kerstgeschenk laat het me snel weten en ik ga voor je aan de slag. Geïnteresseerd? Mail: irmacorbeek@gmail.com of bel: 06 55076717

* Op een adres in Nederland. Voor verzending naar het buitenland gelden bijkomende verzendkosten.

 

Hieronder het voorbeeld van de voorkant van de receptenkalender 2018, met het logo van Romy Schneider. Zij heeft de kalender al besteld voor haar klanten. Bestel ook!

voorkant-receptenkalender-2018

Pin It on Pinterest

Share This