Hartige taart met broccoli

Deze hartige taart met broccoli is het derde recept van Casa Boslimpré dat ik geïllustreerd heb. In mijn vorige blogs hebben jullie al kennis kunnen maken met Matty en haar recepten voor de gasten van Casa Boslimpré. Koken en recepten delen zijn voor haar een mooie manier om contacten te maken en onderhouden met vrienden en gasten.

Dit derde recept is ook weer vegetarisch en makkelijk te bereiden. Met de tip om gaatjes met een vork in de bodem te prikken, krijg je een goede bodem en kan deze taart niet mislukken. Broccoli is een supergezonde groente die je vaker zou moeten eten. En de combinatie met walnoten en pittige kaas is echt heerlijk!

Geïllustreerd recept als visuele content

Het recept is uitgeprint een superleuke mini poster om weg te geven aan je vrienden of gasten. Maar digitaal is het recept visuele content voor je website en social media. Zo is het een prachtige illustratie bij je blog en kan het een gratis download zijn op je website.

En zoals ook Matty weet als onderneemster: zet social media in om je vakantieverblijf onder de aandacht te brengen bij nieuwe gasten en om contact te houden met al bekende gasten. Daar is dit geïllustreerde recept dan ook heel geschikt voor. Hieronder laat ik je zien op welke manieren en op welke platformen het recept als visuele content gedeeld is.

Facebook

Op FB heb je zeer veel mogelijkheden om je visuele content te delen. Je kan heel eenvoudig afbeeldingen uploaden en er elke keer weer een leuk nieuw bericht mee maken. Wist je dat FB je berichten maar aan een klein deel van je vrienden laat zien? Je kan dus prima afbeeldingen meerdere keren gebruiken, zonder dat je vrienden daar ‘last’ van hebben.

recepten delen facebook

Pinterest

De mini poster van het recept leent zich perfect om te delen op Pinterest. Door het recept niet alleen op je eigen borden te pinnen, maar ook op groepsborden, komt je pin bij veel pinners onder de aandacht. Als pinners doorklikken op je pin, komen ze op je website. En daar kan jij ze jouw aanbod onder de aandacht brengen.

recepten delen pinterest

Instagram

Instagram is de plek om foto’s te delen, maar wist je dat je hier ook andere visuele content kan delen? Maak een screenshot met je telefoon en deel deze ‘foto’ op Instagram. Het ideale formaat om hier te gebruiken is vierkant

recepten delen instagram

Google+

Delen op Google+ heeft als grote voordeel dat je content makkelijker gevonden wordt in de Google zoekmachine. Google+ is nog steeds niet erg populair, maar je kan er wel hele mooie collecties op maken.

recepten delen google+

Heb jij ook visuele content nodig voor je website of social media?

Of het nu gaat om recepten voor je gasten of om een ander verhaal dat je wil vertellen, ik maak het voor je visueel!

Neem contact met mij op en ik help je graag!

geillustreerd recept hartige taart broccoli

Het recept van de hartige taart als mini poster

hartige taart recept Casa Boslimpré

Dit artwork is geschikt voor Facebook, Instagram en Twitter

 

Volg mijn blog!

Schrijf je in met je e-mailadres en krijg voortaan bericht bij een nieuw irmsblog-bericht.


Check je mailbox en bevestig je inschrijving. Dankjewel en veel leesplezier!

Lees hier mijn privacyverklaring.

spiekbrief ideale formaten social media

Hier vind je alle ideale formaten voor je afbeeldingen op social media

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden