Laat bezienswaardigheden uit je omgeving illustreren.

Heb jij een bedrijf in de horeca of een B&B? Bedenk je dan eens dat bezienswaardigheden bij jou in de buurt een extra lokkertje kunnen zijn naar jouw locatie. Zijn er bij jou in de buurt activiteiten die ook voor jouw klanten of gasten leuk zijn? Of zijn er mooie bezienswaardigheden die zeker een bezoek waard zijn? Laat zien dat niet alleen jij een bezoek waard bent, maar ook je omgeving! Zo bied je nog meer waarde aan je klant.

Deze kaart begon met een recept.

Iemand die heel graag meer waarde bied aan haar gasten is Griet van B&B Kuća Bajlo in Kroatië. Een tijdje geleden heb ik voor Griet een recept geïllustreerd, de grote favoriet van haar gasten: ontbijt granola. Veel gasten wilde dolgraag dit recept hebben van deze heerlijke homemade granola.

Vraag of ik ook kaarten kan illustreren?!

Niet lang nadat ik het recept voor Griet heb geïllustreerd, neemt ze opnieuw contact met mij op. Of ik ook kaarten en plattegronden kan illustreren? Ze merkt dat veel (toekomstige) nieuwe gasten niet weten waar Kroatië nu eigenlijk ligt. Ze hebben geen idee hoe mooi en bijzonder Kroatië is. En ze niet weten dat Zadar, waar hun B&B ligt, een fantastische uitvalbasis is voor al het moois dat Kroatië te bieden heeft.

Wat ben ik blij met haar vraag, want kaarten en routes illustreren doe ik zeker! Bezienswaardigheden illustreren voor toeristische doeleinden doe ik zelfs heel graag. Op deze manier ontdek ik zelf ook allerlei prachtige plekken. Een beetje dagdromen over allerlei tripjes die ik nog graag wil maken, niks mis mee…

Een kaart met bezienswaardigheden moet: informatief en visueel aantrekkelijk zijn.

Griet heeft perfect op haar vizier wat de bezienswaardigheden zijn in haar omgeving. Zij geeft mij de lijst uit haar e-book ter informatie. Als eerste kijk ik naar welke bezienswaardigheden mooi zijn om te illustreren. Maar meteen daarna kijk ik naar de verdeling op de kaart. Op het moment dat ik aan de slag ga, zie ik hoeveel ruimte er is en wat een mooie vormgeving voor de kaart zal zijn.

Trots op het resultaat.

Als je het resultaat van de kaart ziet, lijkt het allemaal heel logisch, maar voor mij is dat natuurlijk wel wat puzzelen geweest. Uiteindelijk paste werkelijk alles wat Griet op haar lijst had staan op de kaart. Nu kan ze haar gasten op één kaart laten zien hoe Kroatië eruitziet, waar Zadar ligt en welke bijzondere plekken er allemaal te bezoeken en bekijken zijn!

Hopelijk worden nieuwe gasten zo enthousiast dat ze sneller en makkelijk voor Kroatië zullen kiezen als vakantieland. En zullen vertrouwde gasten keer op keer terugkomen, omdat er nog zoveel meer te doen en zien is.

Wil jij ook een unieke geïllustreerde kaart voor jouw bedrijf?

Laat zien hoe bijzonder jouw locatie is! De prijs van een eenvoudige kaart ligt rond de 250,-, maar het is geheel afhankelijk van het aantal illustraties en hoe complex de kaart is. Neem contact met mij op voor een prijsopgave van jouw kaart.

Voor meer inspiratie kijk ook op: Locatie kaart en Route kaart.

Kaart van Zadar om als Facebookbericht te gebruiken.

Griet en Anri van B&B Kuca Baljo Kroatie

Griet en Anri van B&B Kuća Bajlo.

kaart van kroatie

Kaart van Kroatie om als Facebookbericht te gebruiken.

bezienswaardigheden kaart kroatie en zadar

Klik op de kaart om te vergroten.

svetti donat illustration irms

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden