2017 een lekker jaar!

Het jaar is nog niet voorbij, maar 2018 komt wel snel dichterbij. En wat is 2017 al een mooi jaar geweest. Wat een fijne mensen heb ik ontmoet en wat een leuke opdrachten en recepten zijn daaruit voort gekomen. Daardoor is 2017 letterlijk en figuurlijk een lekker jaar!

Hallo 2018!

Binnenkort is het 2018 en welke spannende kansen en recepten zullen er dan weer komen? Ook jij hebt vast weer nieuwe ideeën! Om dat te plannen, ben ik nu hard aan het werk voor de kalender 2018, zodat je straks niets hoeft te missen. Op deze kalender komt een selectie van de 12 leukste en lekkerste recepten van het afgelopen jaar. Recepten van jullie, van enthousiaste ondernemers en van mijzelf. Deze recepten verdienen een plekje in 2018, om nog eens van te genieten!

Wat kan je verwachten van de recepten kalender?

  • Elke maand een heerlijk recept
  • Ruimte voor je afspraken & notities
  • Met weeknummers
  • Feestdagen
  • Zelf downloaden en printen op A3 of A4

Waar te verkrijgen?

Op de site van Amelisweerdagenda is de kalender binnenkort te verkrijgen. Voor een klein bedrag kan je hem dan downloaden. En zelf uitprinten op het formaat dat jij wenst: A3 of A4.

Welke wensen heb jij voor een kalender?

Waar moet een goede kalender voor jou aan voldoen? Heb jij nog speciale wensen voor de kalender? Laat het me weten en ik kijk of deze wensen nog kan toepassen op de kalender van 2018.

Een kalender speciaal voor jouw bedrijf kan ik natuurlijk ook voor je maken. Vertel in 12 maanden het verhaal van jouw bedrijf aan je klanten of gasten. Dat kan met illustraties, maar natuurlijk ook met mooie foto’s. Hiernaast zie je bv de nieuwe kalender van de Amelisweerdagenda. Deze is al geprint en heeft een klein metalen ringbandje.

Laat me weten of je nog suggesties hebt en ik hou je op de hoogte wanneer de recepten kalender verkrijgbaar is.

Wil je alvast een jaarplanner 2018? Download deze dan gratis hier.

 

2018 recepten kalender irmsblog

Voorproefje van de kalender, nog hard aan het werk om deze af te maken!

amelisweerd kalender 2018

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden