Goed moment om te gaan plannen.

2017 is over de helft, dus is hier alweer de jaarplanner 2018! Het lijkt nog vroeg om plannen te maken voor 2018. Maar de zomer loopt op zijn eind en een nieuwe seizoen gaat weer beginnen. In de zomer heb je vast nagedacht over je nieuwe doelen. Lekker in de zon dromen over wat je de komende tijd gaat doen. En het nieuwe jaar is dan ineens ook weer niet zo ver weg. Begin lekker op tijd en download nu alvast deze jaarplanner 2018.

Plannen helpt bij het behalen van doelen.

Eigenlijk plan ik het liefst zo min mogelijk. En neem ik de tijd om te freewheelen en mijn gedachten te laten stromen. Maar natuurlijk heb ik ook gemerkt dat plannen helpt om mijn doelen te halen. En gelukkig hou ik dan weer heel erg, van het maken van overzichten. Een mooie jaarplanner en agenda helpen mij om zin te hebben in het plannen.

Wat helpt jou bij het plannen?

Hoe breng jij structuur in je leven en werk? Welke tools gebruik jij om te plannen? Heb je nog een papieren agenda of werk je alleen nog digitaal? Mijn voorkeur om te plannen is absoluut op papier. Bijna al mijn werk ontwerp ik digitaal en dan is de computer mijn grote vriend. Maar het maken van mijn planning doe ik op papier. Ik wil het voor me zien en vasthouden. Kunnen schrijven en schrappen en kleurtjes geven aan verschillende activiteiten.

Jaarplanner op A-3 formaat.

Sinds jaar en dag is mijn allergrootste favoriet mijn A3 jaarplanner. Omdat deze mij overzicht geeft over het hele jaar. Bovendien dwingt de beperkte ruimte mij om goeie keuzes te maken. Wat zijn mijn belangrijkste activiteiten, waar ga ik voor dit jaar? Doordat de dagen op één lijn staan, zie ik bijvoorbeeld makkelijk dat ik elke vrijdag aan mijn blog werk. Deze hele rij kleur ik geel. Ook andere activiteiten geef ik een kleur, zo is lila een inspiratie dag en groen een dagje vrij.

Receptenkalender 2018

Hoera hij is er, nu is ook mijn receptenkalender 2018 verkrijgbaar! Met elke maand een geillustreerd recept. Met ruimte voor je afspraken en notities. Klik hier en lees meer!

Jouw eigen unieke planner of kalender?

Hoe ziet jouw favoriete planner eruit? Waar wordt jij blij van? Werk je graag met weekoverzichten of liever met een maandoverzicht? Heb je extra ruimte nodig voor ideeën en notities? Niet alleen jaarplanners, maar ook kalenders en agenda’s maak ik graag. Laat mij jouw wensen weten. Met plezier maak ik ook een variant voor jou.

 

 

receptenkalender 2018

Hier nu ook verkrijgbaar de RECEPTENKALENDER 2018

jaarplanner 2018-irmsblog

Recepten Jaarplanner 2018 is hieronder gratis te downloaden.

Download hier jouw gratis pdf!

Vul hieronder je naam en e-mail adres
in en je ontvangt een e-mail met de link naar de pdf.

Extra tip:

Print de jaarplanner uit op A2, zo is het een mooie wandposter. Door deze bij je werkplek te hangen heb je altijd in één oogopslag je planning bij de hand. Hier tips voor het ophangen.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden