Print ontdekking!

Deze week wil ik een hele leuke ontdekking met je delen! Je kan namelijk je eigen patroon laten printen op papier, stof en zelfs behang! Het ontwerpen van prints en patronen is naast illustreren het allerliefste wat ik doe. Natuurlijk ontwerp ik in opdracht, maar daarnaast heb ik nog veel meer ideeën. Bovendien krijg ik regelmatig de vraag of mijn prints ergens te koop zijn. Nu belande ik terwijl ik op Pinterest inspiratie aan het pinnen was op de website van Motiflow. En dat was precies waar ik naar op zoek was!

 

Wat is Motiflow?

Motiflow is een Nederlands platform voor print-on-demand. Designers kunnen zo hun eigen patronen met de wereld delen. En jij kan unieke designs op stof, behang of als cadeaupapier kopen. Motiflow werkt milieuvriendelijk, er wordt alleen geprint wat je nodig hebt met een inkt op waterbasis. Er staan meer dan 3000 patronen op het platform, dus er zit altijd iets bij wat je mooi vindt. De designer ontvangt 10% fee als zijn of haar patroon gebruikt wordt. Op de website kan je zoeken op tags of op designer. Ben je nieuwsgierig naar mijn patronen? Neem even een kijkje bij Irms op Motiflow, daar heb ik mijn eigen print shop.

 

Eigen patroon exclusief uploaden voor jouw bedrijf

Hoe leuk is het om ook je eigen logo of beeldmerk te gebruiken als eigen patroon? Er is namelijk ook een mogelijkheid om alleen zelf je eigen patroon te gebruiken, anderen kunnen dan niet met jouw patroon aan de haal gaan. Zo kan je je eigen inpakpapier laten printen, om je klanten een cadeautje in te geven. Of wat denk je van een klein wandje met je eigen behang in een ontvangstkamer? Of maak een hippe tas van een stofje met je eigen patroon. Zo heb je uniek promotiemateriaal voor je business.

 

Kies een patroon wat past bij je huisstijl

Is jouw logo niet geschikt om een patroon mee te maken? Kies dan een ander beeld of element wat past bij jouw huisstijl. Als voorbeeld heb ik patronen gemaakt van mijn recept illustraties. Door elementen uit verschillende recept illustraties (zoals kruiden en avocado) te combineren heb ik een nieuw patroon gemaakt. Kies je elementen zorgvuldig en kijk wat past bij jou. Zo zorg je ervoor dat je eigen patroon aansluit op je huisstijl en het zelfs versterkt.

 

Prints en illustraties zijn mijn passie

Het maken van een eigen patroon kan lastig zijn. In principe kan je heel simpel een jpg van je logo of beeldmerk uploaden op Motiflow en dan is dat je patroon, dit kan prima voldoen. Maar lukt dat niet of wil je net even een wat meer uitgewerkt patroon? Dan help ik je graag. Voor mij is het maken van patronen en illustraties mijn passie en mijn vak. Stel hieronder gerust je vragen, want het gaat erom dat je er vooral wat moois van maakt!

lemons-illustation-irms

Meer recept illustraties op Recipes.

mispel

Gold flower op Motiflow

mispel

Birdy op Motiflow

mispel

Recept op Motiflow

mispel

Kruiden op Motiflow

mispel

Gold leaf op Motiflow

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden