Nieuwe jaarplanner 2019

Hoera daar is ie weer, de gratis jaarplanner van irmsblog! Al jaren maak ik mijn eigen A3 jaarplanner om een goed overzicht te krijgen over het jaar. Bovendien maak ik zo al mijn leuke en gekke ideeën inzichtelijk. Door ze te noteren vergeet ik ze niet en zorg ik ervoor dat ik er mee aan de slag ga. Waarschijnlijk werkt dat voor jou ook zo, want mijn planner is een echte topper.

Jaarplanner als download

In 2017 maakte ik voor het eerst een jaarplanner geïnspireerd op mijn recepten als gratis download voor mijn blog. Dat bleek een schot in de roos, want de jaarplanner werd meteen een runner. Het leuke is dat de jaarplanner het hele jaar door wordt gedownload, tot in de laatste maanden van het jaar. Dus je kan nog steeds de planner 2018 downloaden, als je dat nog niet gedaan hebt. En vanaf nu is de nieuwe jaarplanner 2019 er! Het lijkt nog ver weg, maar voordat je het weet is het alweer januari.

Amelisweerd recepten kalender 2019

In elk geval voel ik de bries van januari al in mijn nek, een frisse positieve luchtstroom. Die ervoor zorgt dat ik samen met BRNK de laatste puntjes op de Amelisweerd recepten kalender 2019 zet. Daar hebben we hard aan gewerkt en het resultaat wordt heel mooi. Naast 6 heerlijke geïllustreerde recepten van het seizoen, komen hier ook leuke weetjes en tips in over Amelisweerd. Hou je van eten uit de moestuin, natuur, beleving en een kleurrijke speelse vormgeving? Dan is de kalender echt wat voor jou. De kalender wordt gedrukt op A3 formaat en heeft daarmee ruimte genoeg voor al je afspraken en notities. Binnenkort is hij verkrijgbaar, exclusief bij mij en op de AmelisweerdAgenda. Ik hou je op de hoogte.

Jouw eigen -bedrijfs-kalender

Hoe ziet jouw ideale planner of kalender eruit? Wat is voor jou belangrijk? Laat het mij weten, ik sta altijd open voor goeie tips. Heb jij zelf een bedrijf en vindt je mijn planner of kalender ook wat voor jou? Dan is het is mogelijk om jouw logo te plaatsen en kan jij een gepersonaliseerde planner of kalender aan jouw gasten of klanten geven. Kijk hier voor het voorbeeld van de kalender van 2018. Wil je een stap verder en een heel eigen vormgegeven planner of kalender speciaal voor jouw bedrijf? Ook dat kan! Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Download hier jouw gratis pdf!

Vul hieronder je naam en e-mail adres
in en je ontvangt een e-mail met de link naar de pdf.

Kijk hier voor meer geïllustreerde recepten.

Amelisweerd langs de Kromme Rijn bij Utrecht

De Amelisweerd recepten kalender 2019: binnenkort verkrijgbaar!

Deze jaarplanner 2019 kan je gratis downloaden, je volgt dan meteen mijn blog.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden