Koffietijd

Mijn dag begint altijd pas echt, na het eerste kopje koffie. Vervolgens is het in de ochtend regelmatig koffietijd! Herken je dat?

Nederland is een echt koffieland, dus er is een kans dat ook jij een echte koffieleut bent!

 

Inspiratie voor kleuren

Elke week neus ik rond op zoek naar mooie plaatjes voor kleuren inspiratie. Deze week viel mijn oog op deze koffie foto. En meteen dacht ik: ja koffietijd! De foto staat op Unsplash, de website waar je gratis foto’s kan downloaden. Vaak zijn koffie foto’s warm en donker van kleur, omdat die sfeer goed bij koffie past. Maar deze heeft een mooie combinatie met pastels, karamels en bosbessen. Dat spreekt mij dan weer aan, net een andere kleur combinatie dan verwacht.

 

Illustreren zo leuk!

De afgelopen tijd heb ik lekker veel geïllustreerd. Niet alleen voor mijn recepten blog, maar ook alle illustraties voor de Amelisweerd agenda! Nooit gedacht dat ik zo’n enorm plezier zou hebben in tekenen. En omdat ik er toch zo lekker mee bezig ben, dan deze keer bij de kleurinspiratie ook maar een illustratie. Van een foto met koffie en de bosbessen is de associatie naar een kopje koffie met een bosbessen muffin maar klein. Dus het is koffietijd, ik neem er nog maar eentje, jij ook?

Recept voor een lekkere verwen koffie.

Bij mijn recepten blog staat een heerlijk recept voor een verwen Oreo koffie! Probeer deze eens uit en geniet ervan!

 

illustratie-koffie-tijd

Zoek jij ook gratis foto’s? Hier 5 Tips met websites.

Wil je meer illustratie’s zien voor de Amelisweerd agenda? Neem hier een kijkje.

 

 

kleur-inspiratie-koffie

Ga voor meer colorinspiration naar Colors.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden