Plezier in visualiseren en illustreren

Van jongs van aan hou ik van tekenen en mooie dingen maken, maar wel op mijn eigen manier. Toen ik 4 jaar was heb ik een grote taart gewonnen bij de kleurwedstrijd van de bakker. Terwijl mijn moeder had getwijfeld of ze de kleurplaat wel moest inleveren. Ik had namelijk niet het poppetje in het midden gekleurd, maar de gehele buitenrand prachtig versierd. Gelukkig wist de bakker het te waarderen met de hoofdprijs!

Graag anderen helpen

Dat ik plezier heb in illustreren en visualiseren weet ik dus al heel lang. Als ik aan het werk ben, verdwijnt de wereld en vergeet ik de tijd. Ik stop er liefde en passie in en (meestal) ben ik blij met het resultaat. Toch ben ik erachter gekomen dat dat voor mij niet genoeg is. Pas echt gelukkig word ik, als ik een ander blij kan maken met mijn werk. Luisteren naar het verhaal van ondernemers en dat visualiseren, daar ben ik goed in heb ik ontdekt. En daar heb ik ook mijn sweet spot gevonden!

Wat is je sweet spot?

Wikipedia: Een sweet spot is de plek waar een slag of stoot resulteert in een maximale respons voor een bepaalde inspanning. In tennis, honkbal of cricket, zal een bepaalde slag resulteren in een grotere impuls als de bal de racket (of bat) op de sweet spot raakt.

Jij bent mijn partner in crime

Voor de sweet spot zijn dus 2 partners nodig die elkaar op de juiste plek raken. Nu heb ik mijn 2e partner gevonden in jou als ondernemer:

Ben jij op zoek naar hoe je je bedrijf/merk visueel moet maken? Wil jij graag visuele content om je bedrijf beter zichtbaar te maken? Op zoek naar unieke illustraties of dessins? Dan kan ik je helpen!

lemons-illustation-irms

Scala van mogelijkheden

Ken je dat, dat je soms denkt dat je moet kiezen, maar dat je dat niet kan? Bij mij komt die worsteling telkens boven als ik denk dat ik moet focussen op 1 ding: alleen recept illustraties of alleen prints maken. Maar dan breekt het zweet mij uit en denk ik: NEE! Dus vandaag heb ik besloten, ik blijf het allemaal doen. En beslissen jullie dan maar waar je me voor in wil zetten, want ik doe het allemaal met even veel liefde en inzet en vooral om jullie er heel blij en gelukkig mee te maken!

Kijk mee

Dit zijn impressies van 3 heel verschillende recente projecten die ik heb gedaan en waar ik trots op ben. Ik probeer zo persoonlijk mogelijk met de opdrachtgever te werken en de tijd te nemen om te begrijpen wat het verhaal is van haar/zijn bedrijf/merk. Want ik wil met mijn creativiteit en handschrift iets moois maken, zodat het echt past bij jou, terwijl ik volledig in mijn sweet spot zit.

Instructie & Recept illustratie voor Backmitra.

Dessins & illustraties voor de baby producten van Toeti.

Illustratie & vormgeving voor Best of Lusitania.

Wens voor jou

Voor jou wens ik dat jij ook je sweet spot vind en dat je kan doen waar je heel goed in bent en waar je je fantastisch bij voelt. En als je dat kan vinden in je eigen bedrijf dan is dat heel mooi! Heb je hulp nodig om dat visueel te maken en past mijn stijl bij jou? Dan sta ik voor je klaar om samen aan de slag te gaan!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden