Stoofpotje StayOkay

Wat ben ik trots dat er ook deze week weer een bijzonder recept op mijn blog staat. Dit keer het Rhijnauwens stoofpotje uit de StayOkay keuken.

Het is heerlijk om te ontdekken dat ik kan doen waar ik plezier in heb en er ook nog andere mensen blij mee kan maken. Illustreren en vormgeven en zo nieuwe ideeën opdoen en delen voor leuke en lekkere recepten.

Nieuw portfolio

Jarenlang heb ik als fashion designer gewerkt in de Retail. En mijn portfolio is gevuld met mode: concepten, kleurkaarten en stylesheets van fashion items. Maar ik kies nu voor een andere richting. Van alles wil ik illustreren en vormgeven, zoals bijv. recepten. Alles waar ik mijn gevoel en passie in kwijt kan is geschikt! En het leuke is dat ik ontdek dat ik mijn grenzen steeds verder en verder verleg.

Voor een designer is een portfolio belangrijk, bedrijven of klanten willen graag zien wat je kan, voordat ze je inhuren of in dienst nemen. Dus zeker als je van richting wil veranderen is het belangrijk, dat je laat zien wat je in huis hebt.

Bloggen helpt je verder

Een van de eerste acties die je kan doen om je portfolio zichtbaar te maken is bloggen. Daar ben ik dan ook afgelopen zomer mee gestart. Het is belangrijk om ervaring op te doen en om te zorgen dat je consequent werkt aan je content.

Als je terug kijkt naar mijn eerste geïllustreerde recepten op dit blog, zie je dat die er anders uitzien. Het verandert, er zit nu veel meer schwung en dynamiek in. Ook zie je dat de recept omschrijving nu volledig in de vormgeving is geïntegreerd. Zo werk ik dus aan mijn ervaring en portfolio met recepten. Als ik niet was begonnen met bloggen, had ik deze ervaring gemist en had ik nooit al zoveel recepten getekend.

Amelisweerd Agenda, nieuwe kans

In oktober begon Cees, mijn maatje, met de Amelisweerd Agenda 2017, een leuk en veelzijdig project om aan zijn eigen portfolio toe te kunnen voegen. Voor dit project vroeg hij mij om illustraties. Toen heb ik onmiddellijk mijn kans gegrepen! Nu kon ik werkelijk van alles illustreren: natuur, rijksmonumenten, activiteiten en gelukkig ook recepten. Nu is mijn portfolio ineens gevuld met zoveel meer!

Agenda recept

De StayOkay was zo enthousiast over de Amelisweerd Agenda, dat ze graag een lekker winter recept wilden aanleveren. En daar zien jullie nu het resultaat van. In de Amelisweerd Agenda 2017 is het stoofpotje full colour te zien. Maar dit is de printvriendelijke versie, voor jullie thuis. Ook dit stoofpotje verdient weer een plekje op de koelkastdeur of ergens anders waar je maar wil. Veel plezier ermee!

Download hier de recepten mini-poster.

rhijnauwens-stoofpotje-stayokay

Ga voor meer recepten naar Recipes.

winter-stoofpotje-bier

Lekker winter stoofpotje uit de Stayokay keuken

amelisweerd-agenda-recept

Full-colour versie van het recept in de Amelisweerd Agenda

 

inschrijven-contactformulier

Volg mijn blog!

Schrijf je in met je e-mailadres en krijg voortaan bericht bij een nieuw irmsblog-bericht.


Check je mailbox en bevestig je inschrijving. Dankjewel en veel leesplezier!

Lees hier mijn privacyverklaring.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden