5 recept ansichtkaarten van Amelisweerd

Hoera mijn allereerste set recept ansichtkaarten met heerlijke recepten van Amelisweerd! Iets meer dan een half jaar geleden illustreerde ik het allereerste recept voor mijn blog.  En samen met de 4 recepten die ik geïllustreerd heb voor de Amelisweerdagenda is dit nu een prachtige set die exclusief te koop is op de website van de Amelisweerd agenda. Ik draag het project van de Amelisweerd Agenda een warm hart toe. Het is het project van Cees, een ondernemer die hiermee zijn droom verwezenlijkt. Wil je meer weten over hoe hij met dit project werkt aan zijn droom? Lees dan hier zijn blog.

Lees verder en je krijgt 10 redenen om je vrienden een kaartje te sturen!

recept-ansichtkaarten-stuur-een-kaartje

Volg mijn blog!

Schrijf je in met je e-mailadres en krijg voortaan bericht bij een nieuw irmsblog-bericht.


Check je mailbox en bevestig je inschrijving. Dankjewel en veel leesplezier!

Lees hier mijn privacyverklaring.

recept-ansichtkaarten-giff

Alle 5 de recept ansichtkaarten zijn leuk 🙂

10 Goede redenen voor het sturen van een ansichtkaart

Waarom een set recept ansichtkaarten? Worden er nog wel ansichtkaarten verstuurd? Zeker wel! En ik zal je 10 goede redenen geven om een kaartje te sturen! Wedden dat hierna jij ook zin krijgt om weer eens een kaart te sturen!

  • 1 Lekker ouderwets

Laten we daar maar mee beginnen, doe eens lekker ouderwets! In deze digitale wereld waarin ons sociale leven zich soms alleen online lijkt af te spelen, is het heerlijk om weer eens ouderwets een kaartje te versturen. Daarmee wordt het bijna alweer hip want offline wordt weer helemaal herontdekt J

  • 2 Laat zien dat je aan iemand denkt!

Het sturen van een kaartje is de manier om iemand te laten weten dat je aan ze denkt. Je geeft aandacht en dat is prettig en altijd welkom.

  • 3 Het is heel persoonlijk

Schrijf met de hand een leuke boodschap helemaal alleen voor de ontvanger. Een met de handgeschreven tekst is echt wel wat anders dan een computer tekst!

  • 4 Leuke verassing

Verras je vriend met een kaartje. Een kaartje met de post ontvangen gebeurd niet zoveel meer. Dus zeker weten dat het een leuke verassing is! Bovendien een leuke verassing met een kleine moeite, dit kan je makkelijk vaker doen!

  • 5 Een Uitnodiging

Nodig met een van recept ansichtkaarten een vriend uit om dit recept bij je te komen proberen. Je kan natuurlijk zelf gaan kokerellen, maar het is ook heel leuk om samen te doen. Iets samen ondernemen versterkt de vriendschap en samen koken en eten is heel leuk en gezellig!

  • 6 Lief gebaar

Het is een lief gebaar naar je vriend om te bedanken, te feliciteren of juist gewoon zomaar. Gewoon omdat je iemand lief vindt.

  • 7 Iets goed maken

Originele manier om iets goed te maken. De beste manier om iets goed te maken is natuurlijk face to face, maar soms kan een onverwacht kaartje ook al veel goed doen. En als je met de recept ansichtkaarten de appel-crumble aanbiedt om samen te gaan eten, krijg je vast wel een glimlach.

  • 8 Een klein kadootje

Een leuk recept en een mooie kaart is gewoon een leuk kadootje. En wie houdt er nou niet van kadootjes krijgen?

  • 9 Mooie herinnering

Het kaartje kan bewaard worden. Op een mooi plekje worden neergezet en nog eens bekeken en gelezen worden.

  • 10 Maak iemand blij!

Zo eenvoudig kan het zijn om iemand blij te maken. En natuurlijk kan je ook jezelf heel blij maken met deze recept ansichtkaarten! Een leuk idee is om ze in te lijsten en op een mooi plekje op te hangen.

Nu heb jij ook 10 goede redenen om een ansichtkaart te versturen! Gewoon doen dus!

Bestel ze NU hier!

Nog 1 extra reden om de recept ansichtkaarten te kopen: Steun het project Amelisweerd agenda.

Het project wordt (nog) niet met geld ondersteunt en er zitten vele uren aan liefdeswerk in. Door de kaarten te kopen draag je ook een beetje bij om het project een kans van slagen te geven! Dus dank je wel!

10-redenen-om-kaartje-te-sturen
recept-ansichtkaarten

De recepten van de ansichtkaarten zijn ook te vinden op mijn blog, dus kijk even rond. En wil je elke week geïnspireerd worden met leuke projecten, recepten en tips? Schrijf je dan in voor mijn blog!

Laat me weten of je de ansichtkaarten leuk vind. Deel ze op Social Media of geef een reactie hieronder!

 

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden