Hallo september!

In september begint een nieuw seizoen, de zomervakantie is nu echt voorbij. Heb jij deze zomer lekker veel nieuwe energie opgedaan en zin om er weer vol tegen aan te gaan? Of ben je nog aan het bijkomen en heb je nog een zetje nodig om weer op gang te komen?

Zelf heb ik met volle teugen genoten van de zomer en weer volop nieuwe ideeën opgedaan. Om nu zeker te zijn dat het niet bij alleen ideeën blijft, maar dat ik er ook echt mee aan de slag ga, heb ik ze genoteerd op mijn planner. Zo vergeet ik ze niet en motiveer ik mezelf ook om door te zetten. Probeer het zelf ook uit, plan niet alleen je afspraken maar ook je ideeën en verras jezelf.

Maandplanner september als download

Heb jij mijn receptenkalender van 2018? Dan herken je deze maandplanner van september, die je nu gratis kan downloaden. De heerlijke bietjestaart van deze maandplanner, was een van de eerste recepten die ik illustreerde. Nog steeds is dit een van mijn favoriete recepten. Elke maand illustreer ik een moestuin recept en plaats die op mijn blog. De moestuin en de groenten van het seizoen inspireren mij elke keer opnieuw om lekkere gerechten te maken en te illustreren. En omdat vormgeven nou eenmaal mijn vak is, is er niets leuker om met de illustraties steeds nieuwe ontwerpen te maken. Zo ontwerp ik ook met plezier een maandplanner of kalender.

Nieuwe Kalender voor 2019

Met september komt ook 2019 alweer in zicht en dus ook weer een nieuwe kalender. Nu heb ik heel goed nieuws, want dit jaar ga ik weer samenwerken met de Amelisweerd Agenda voor de kalender van 2019. Zo komen er niet alleen moestuin recepten op de kalender, maar ook weetjes en uitjes van Amelisweerd. Voor wie het niet weet, Amelisweerd is een prachtig landgoed bij Utrecht. Ook als je niet vlakbij Utrecht woont, zal de kalender je aanspreken. De kleurrijke illustraties en vormgeving geven je elke maand inspiratie en genoeg gelegenheid voor al je afspraken en ideeën.

Customized kalender voor jou

Net als vorig jaar is het mogelijk om de kalender te customizen. Dat betekent dat je jouw naam en/of logo voorop de kalender kan laten plaatsen. Zo heb je een uniek (relatie) geschenk voor jouw vrienden en/of klanten. Dit kan al vanaf 10 stuks. Heb je interesse naar de mogelijkheden? Neem contact op: geef je reactie in het formulier onder de blog! Of op mijn FB-pagina van Irmsblog.

Download hier jouw gratis pdf!

Vul hieronder je naam en e-mail adres
in en je ontvangt een e-mail met de link naar de pdf.

Deze maand- en weekplanner kan je gratis downloaden. Een goeie hulp om je ideeën vast te leggen en plannen te maken.

Dit is de receptenkalender 2018, ook in de kalender van 2019 komen recepten! Binnenkort een preview!!!

Illustreren en ontwerpen is mijn vak en het liefst wat ik doe, een mooie combinatie!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden