Sardines op Instagram .

Vorige week zag ik op Instagram ineens een wedstrijd voorbijkomen, voor het ontwerpen van een Sardines verpakking.

Instagram vond ik lang maar een lastig iets. Wat kan je daar nou mee en waarom zou je het gebruiken? En nu weet ik ineens via Instagram van een wedstrijd, die ik superleuk vind.

Sardines doen mij denken aan de zomer, vakantie, Italië, pizza! Daar wil ik wel een mooie recept illustratie van maken.

Project van Queens of Sardines

De wedstrijd is een onderdeel van het project van Queens of Sardines. Dit is een initiatief van Anna Borsboom en Natasha Tastachova. Zij zijn gek op sardines! Op hun vorm, smaak, verpakkingen en zagen nog veel meer mogelijkheden voor de sardines. Dit heeft geleid tot een project, waarin ze allerlei disciplines uitdagen om hun visie op sardines te delen. Kunstenaars, ontwerpers, schrijvers, winkels, merken en musea. Iedereen kan meedoen.

Uiteindelijk moet dit op een platform samen komen. En daar loopt een crowdfunding voor. Deze loopt samen met de wedstrijd tot 30 november, dat is kort dag, maar neem een kijkje en doe mee!

De Wedstrijd

Het ontwerpen van de verpakking  is een samenwerking met Fish Tales en Talkin’Food.

Fish Tales is een Nederlands vis merk dat zich volledig richt op duurzaam vissen. Zij laten de echte vissers zien, die de vis met de hengel gevangen hebben. Dat maakt het ontwerpen van de verpakking nog leuker, het is een mooi verhaal.

Talkin’Food is Marjan Ippel, zij is een food trendwatcher. Dat is weer eens wat anders dan een mode trendwatcher en dat spreekt me aan. Zelf had ik namelijk nooit gedacht dat ik van modeontwerpen zou uitkomen op recepten illustreren.

De Ontwerpen

Gebaseerd op mijn recept heb ik 2 ontwerpen gemaakt voor een sardines verpakking. Welke spreekt jou het meeste aan?

Ontwerp 1

irma_corbeek_sardines_ontwerp1

Ontwerp 2:

sardines-recept-illustratie-irms

Het recept:

En natuurlijk het recept, hier te downloaden als mini poster.

sardines-recept-illustratie-irms

Ga voor meer recepten naar Recipes.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden