Heel veel inspiratie!

Het is even rustig geweest op Irmsblog. En ik ben wel stil geweest, maar juist om heel veel meer te doen! Soms moet je even van een afstandje kijken naar jezelf en je werk. En dat heb ik gedaan en daardoor juist enorm veel inspiratie gekregen! Ook mede door Corona en dat nu niets meer is zoals we dat gewend waren, is het tijd om te bedenken wat je nou echt graag wil doen. En illustreren en mooie dessins maken en daar anderen blij mee maken, is wat ik heel graag doe. Ook mijn creatieve inspiratie delen doe ik graag, ook op mijn blog. Door naar buiten te gaan, kan ik me telkens weer opladen. Daar heb ik op AmelisweerdAgenda blogs over geschreven zoals Dwalen door de natuur en Shinrin Yoku. Op instagram deel ik veel van mijn creatieve inspiratie, neem gerust een kijkje en laat je inspireren!

Nieuwe website: Illustratie & Dessinontwerp.

Belangrijk nieuws van Irmsblog is dat er naast mijn blog nog een website komt. Want dat ik veel en graag illustreer kan je op Irmsblog goed zien. Vooral mijn receptillustraties worden door jullie erg gewaardeerd, wat ik natuurlijk superleuk vind! Maar daarnaast doe ik nog zoveel meer. En dat laat ik zien op mijn nieuwe website. Daar bied ik je mijn hulp aan! Ben jij ondernemer en op zoek naar visuele content of product vormgeving voor jouw klanten? Dan kan ik jou helpen met mijn illustraties en dessins. Ook geef ik je de mogelijkheid om ‘Ready to go’ ontwerpen van mij te kopen, deze zijn al geïllustreerd en kan ik voor jou in elke gewenste kleur en formaat zetten. Heel binnenkort gaat de website de lucht in en kan je een kijkje nemen, ik hou je op de hoogte.

AmelisweerdAgenda Kalender 2021

Meer goed nieuws van Irmsblog is dat ik weer recepten geïllustreerd heb voor de AmelisweerdAgenda kalender 2021! Maar liefst 8 geheel nieuwe recepten heb ik deze keer geïllustreerd! Dus ben je dol op mijn illustraties? Met de kalender krijg je elke maand nieuwe inspiratie. Het is een maandkalender op A4 formaat en heeft genoeg ruimte voor jouw notities. Je kan je exemplaar hier bestellen, dan doe ik er ook nog een leuke receptenansichtkaart bij.

TIP: Ook dit jaar kan je de kalender weer personaliseren met jouw logo en zo als origineel relatiegeschenk geven aan jouw klanten. Neem even contact op voor de mogelijkheden!

Prentenboek Trippie

Het laatste nieuwtje is: hoe leuk is het om een kinderboek te illustreren? Heel erg leuk! Mijn wijkgenoot Caronne Ionescu is schrijfster en zocht bij haar verhaal over een egeltje leuke vrolijke illustraties. Bij onze eerste ontmoeting hadden we direct een klik en wist ik hoe Trippie eruit zou moeten zien. En al bij mijn eerste schetsen was Caronne helemaal enthousiast dat dit inderdaad de Trippie was die zij voor ogen had. Ook uitgeverij Ambilicious vond het geweldig, en nu is het boekje te koop! Nog tot 15 november in de voor verkoop dus doe er je voordeel mee.

Nou ben je weer op de hoogte van al het nieuws over Irmsblog, ik hoop je snel hier weer te zien, tot dan! Laat gerust je reactie hieronder achter als je vragen of opmerkingen hebt.

 

 

2018 recepten kalender irmsblog

Creatieve Inspiratie

2018 recepten kalender irmsblog

Voorproefje van nieuwe website

KLIK op de afbeelding en zie de kalender groter!

amelisweerd kalender 2018

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden