Appel-Crumble

Appeltaart, ben jij er ook zo gek op? En het aller allerlekkerst is zelf gemaakte appeltaart! En weet je wat de aller makkelijkste appeltaart is? Appel-Crumble! Geen gedoe met deeg in een taartvorm krijgen, maar gewoon lekker kruimelen. Zodat je krokante kruimels krijgt, op zachte warme appeltjes.

 

Wil jij ook appels plukken?

Gister was het een stralende herfstdag en heb ik met een vriendin appels geplukt. En met die appels heb ik s’avonds deze appel-crumble gemaakt.

De lekkerste appels, zijn namelijk de appels die je zelf geplukt hebt. Wil jij dat ook? Dat kan nu!

Hier in Lunetten kan je appels plukken bij kinderboerderij de Koppelstede. Van de appels laten ze heerlijke appelsap maken. Maar er zijn zoveel appels te plukken dat ze best wat extra handjes kunnen gebruiken! Het is leuk om te doen en als bedankje mag je zelf ook een zakje appels meenemen!

Ook bij boerderij Nieuwslagmaat kan je komend weekend appels plukken.

Kijk of er bij jou in de buurt ook plekken zijn waar je zelf appels kan plukken.

 

Ook lekker als nagerecht

De appel-crumble bij een kopje koffie of thee is natuurlijk een traktatie. Maar Appel-Crumble is ook een heerlijk nagerecht. Zo maak je er een feestje van: warm uit de oven, met een bolletje vanille ijs en een dot slagroom!

Klik hier voor je gratis download van dit recept!

 

 

 

 

apple-crumble-recept-irmsblog

Ga voor meer recepten naar Recipes.

Tip: 22 oktober plukdag

en high tea bij Het Utrechts Landschap. Kijk op Marluz voor meer iformatie.

appels-plukken
appel-sap-illustratie-irms

Appels zijn niet alleen lekker, maar ook een leuke inspiratie voor kaarten. Ben je op zoek naar een leuke kaart met illustraties en een quote? Kijk eens op mijn pagina QUOTES.

 

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden