Luchtplantjes

Vind jij ze ook zo leuk die luchtplantjes? Prachtig zijn ze. En ze zijn redelijk makkelijk in onderhoud. Ook zonder groene vingers kan je ze goed houden.

De luchtplantjes komen uit de Tallandsia familie. Alle luchtplanten zijn epifyten, dat betekent dat ze aan en op andere planten, bomen of rotsen groeien, maar deze niet gebruiken om hun voedingsstoffen aan te onttrekken.

Verzorging

Het is niet zo dat de luchtplantjes helemaal geen verzorging nodig hebben. Ze krijgen heel graag wekelijks een douche met je plantenspuit. Laat ze daarna goed opdrogen. Ze staan graag indirect in het zonlicht. En ze houden van lucht! Frisse bewegende lucht. Dus hang ze op!

De 4 leukste tips om je luchtplantjes op te hangen

Tips zijn altijd leuk om te delen op een mini poster. Dit zijn mijn 4 favoriete luchtplant hangers. Welke vind jij het leukst? Je kan er natuurlijk meerdere bij elkaar hangen, zodat je een kleine oase van luchtplantjes in je huis hebt. Zo leuk!

Ben je toch bang dat de plantjes het niet overleven in je huis? Dan hang je gewoon deze poster op! Kan je toch genieten van groen in je huis 🙂 Download de poster hier

Luchtplanten illustreren

Op deze blog heb ik tot nu toe voornamelijk recepten geïllustreerd. Maar in mijn stijl kan ik eigenlijk van alles tekenen. Dus hoogste tijd om op mijn blog ook planten illustraties te laten zien. En het tekenen van planten is ook een groot plezier! Die mooie fijne blaadjes en al die tinten groen. De luchtplantjes zijn ook zo mooi licht en transparant in deze hangers.

Heb jij ook iets wat je graag wil laten tekenen?

Heb je zelf klanten? Geef ze dan  een miniposter met jouw producten of tips. Heb jij zelf geen bedrijf? Geef dan een tip aan een kleine ondernemer die jij kent om zijn producten of tips te laten illustreren! Neem gerust contact met mij op.

luchtplantjes-mini-poster-irmsblog

Ga voor meer recept illustraties naar Recipes.

luchtplantje-zeeegel-irmsblog

Tip 1: in een zee-egel.

luchtplantje-op-stok-irmsblog

Extra tip:  hang een stokkie op met een luchtplantje

 

Volg mijn blog!

Schrijf je in met je e-mailadres en krijg voortaan bericht bij een nieuw irmsblog-bericht.


Check je mailbox en bevestig je inschrijving. Dankjewel en veel leesplezier!

Lees hier mijn privacyverklaring.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden