Facebook vrienden

Voor de blog van deze week heb ik samengewerkt met Rimke de Groot. Rimke helpt ondernemers in binnen- en buitenland om meer klanten te krijgen in hun gastenverblijven. Met haar journalistieke achtergrond en kennis van online marketing geeft zij tips en advies op haar website en Facebook. En op Facebook heb ik Rimke leren kennen. Tot een jaar geleden zag ik Facebook niet als een plek om nieuwe mensen te ontmoeten. Mensen ontmoeten dat doe je in real life en vrienden maken al helemaal!

Maar dingen veranderen en zo maak ik inmiddels nieuwe vrienden online. Wil je weten hoe dat kan? Door me aan te sluiten bij Facebookgroepen. Er zijn op Facebook heel veel groepen, dus het kan even zoeken zijn, naar een groep die bij je past.

Waarom zou je je aansluiten bij een Facebookgroep?

In een groep is er een gedeelde interesse, bijvoorbeeld recepten, ondernemen of bloggen. In deze groep kan je met gelijkgestemden van gedachten wisselen over wat jou interesseert. Je kan er ervaringen en kennis delen en als je wilt kan je contact maken met mensen die jou aanspreken.

Door te bloggen ben ik beland in de Facebook-groep van Rimke, bloggen met de WAUW-factor. In deze groep deelt Rimke al haar blog tips en dat zijn er nogal wat.

Facebook tips in een infographic.

Inmiddels ben ik hard aan het werk om de module online-marketing af te ronden. Social media speelt in de online marketing een belangrijke rol. Als kleine ondernemer is het vreselijk lastig om door alle bomen het bos nog te zien. Wat moet je nou juist wel of niet doen?

Gelukkig zijn er veel tips gratis en voor niets te halen. Die helpen je in elk geval alvast op de goede weg. Als je dan nog meer hulp nodig hebt zijn voldoende mogelijkheden om nog meer kennis op te doen of hulp te vragen aan een expert.

Van deze handige gratis tips staan op de website van Rimke. En hier heb ik een infographic van gemaakt. In de infographic zijn de tips overzichtelijk te zien, zodat jij er heel makkelijk mee aan de slag kan.

8 manieren om makkelijker gasten of klanten te krijgen via Facebook

Op de blog van Rimke kan je uitgebreid meer lezen over deze manieren. Hieronder is de infographic te zien, die Rimke óók op haar blog en Facebook heeft gedeeld. Dit is ook een reden om vrienden te maken op Facebook en deel te nemen aan groepen. Alleen is maar alleen en samen bereik je een veel groter netwerk! En door te delen in je kennis en vaardigheden kom je met veel meer mensen in contact, die op deze manier kennis met je kunnen maken.

Wil jij ook delen of beter kennis maken?

Voel je vrij om contact met mij op te nemen. Ik sta open voor interessante samenwerkingen of opdrachten!

infographic-facebook-irmsblog

Wil je nog een infographic over social media zien? Check hier mijn blog over de ideale formaten voor social media

Rimke-de-Groot

Rimke de Groot

facebook-tips

Volg mijn blog!

Schrijf je in met je e-mailadres en krijg voortaan bericht bij een nieuw irmsblog-bericht.


Check je mailbox en bevestig je inschrijving. Dankjewel en veel leesplezier!

Lees hier mijn privacyverklaring.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden