Gratis winterkaarten om te delen voor jou! Het is bijna kerst! En een mooie traditie met kerst is om iedereen fijne dagen te wensen met een kaartje. Het afgelopen jaar nog eens te laten passeren en na te denken over het nieuwe komende jaar.

Het jaar 2016

Wat een jaar was dit weer. Een jaar vol nieuwe inzichten en in 2017 worden dit mooie nieuwe kansen! Nooit had ik gedacht dat ik een blog zou hebben met geïllustreerde recepten en andere leuke tips & tricks. En dat ik met het werk dat ik het aller aller leukste vind, namelijk artworks maken, serieus kan gaan nadenken over een eigen bedrijf. Tot een jaar geleden wist ik niet wat visuele content betekende of inhield. Nu zie ik dat daar vraag naar is en dat dat is wat ik heel goed kan.

Verhaal vertellen in beeld

Mensen willen hun verhaal vertellen over hun bedrijf of project, daar zijn niet alleen woorden, maar ook beelden voor nodig! En die beelden maak ik. Mijn eigen handschrift heb ik afgelopen jaar nog sterker kunnen ontwikkelen met illustreren. Foto’s bewerken en prints maken doe ik al jaren. Maar het toevoegen van eigen illustraties maakt het nog interessanter en leuker om te doen.

Visuele content voor kleine ondernemers

Met mijn opleiding social media en online marketing leer ik nog meer over hoe belangrijk visuele content is. Hoe bepalend het is voor het hebben van succes van bedrijven. En hoe vooral kleine ondernemingen hier mee worstelen. Mijn doel is om ze in 2017 hier bij te gaan helpen. Het plan hiervoor moet nog worden opgezet. Gelukkig heb ik inmiddels genoeg tools in handen om er met veel inspiratie en kracht in 2017 een succes van te maken.

Gratis winterkaarten om te delen

Maar eerst is het tijd voor mooie wensen en beelden, zoals dat hoort in deze winter tijd. Met veel plezier heb ik voor jullie deze gratis winterkaarten gemaakt, om te delen met al je vrienden en familie. Zo bedank ik 2016, voor al het moois dat het mij gegeven heeft en een groot welkom voor 2017! Schrijf je hier in om mijn blog ook in 2017 te volgen.

gratis-kaart-irms-happy-holiday

1. Happy Holiday!

Allereerst geniet van de vakantie! Rond of met de feestdagen heeft iedereen wel een paar vrije dagen. Geniet daarvan. Breng ze door met mensen die je lief zijn, met wie je graag samen bent. Waar je lekker jezelf kan zijn. Download gratis.

Foto: Unsplash, Ales Krivec, Artwork & Illustratie: Irms, Font: konTikijF Aloha

gratis-kaart-irms-choose-wisely

2. Choose Wisely!

Een van de inzichten van dit jaar is: Choose Wisely. Voor mij betekend het dat er altijd keuzes zijn en dat je ze zelf maakt. Kies het juiste, kies wat goed voor jou is. Daarmee help je ook anderen. En wat betekent het voor jou? Download gratis.

Foto: Unsplash, Ian Schneider, Artwork & Illustratie: Irms, Font: marker felt

gratis-kaart-irms-lichtpuntjes

3. Lichtpuntjes

Elk jaar heeft ook zijn verliezen en moeilijke tijden. Daarom een lichtje voor iedereen die je mist of voor de moeilijke tijd waar je doorheen gaat. Kijk in het donker naar de lichtpuntjes, ze zijn er echt, ze schijnen ook voor jou. Download gratis.

Foto: Unsplash, Mark  Rabe, Artwork & Illustratie: Irms, Font: engine

gratis-kaart-irms-enjoy-life

4. Enjoy life!

Vergeet niet te genieten van kleine mooie momenten. Leef in het nu en enjoy life! Download gratis.

Foto: Unsplash, Michail Prohorov, Artwork & Illustratie: Irms, Font: FFF Tusj Bold

gratis-kaart-irms-mooie-dagen

5. Mooie dagen!

Tenslotte voor iedereen hele mooie dagen! Geniet en maak van 2017 een fantastisch mooi jaar! Download gratis.

Foto: Unsplash, Maria Mekht, Artwork & Illustratie: Irms, Font: origins

Deel mijn winterkaarten

Vergeet niet om mijn kaarten te delen als je dat leuk vind. En blijf mijn blog volgen, in 2017 zullen er heel wat nieuwe inspirerende veranderingen komen! Schrijf je hier in om mijn blog te volgen en tot snel!

Foto: Unsplash, Todd Diemer, Artwork & Illustratie: Irms, Font: Sketch Block Bold

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden