Maandplanner voor elke maand

Het idee voor een kalender of een maandplanner heb ik al een tijdje. En door jullie enthousiaste reacties op de jaarplanner 2018 is er hier de eerste maandplanner. Op deze maandplanner staat niet specifiek een maand of jaar benoemd. Door zelf de dagen te nummeren, kan je de planner voor verschillende maanden en zelfs jaren gebruiken.

Extra: Weekplanner en Mijn plan: je Doelen template

Naast de maandplanner is er de weekplanner en de template met mijn plan. Op de maandplanner zet je de grote lijn uit en op de weekplanner is er ruimte voor de details. Mijn plan gebruik je om je wekelijkse doelen op te schrijven. Je to-do’s, je belangrijke afspraken en je niet vergeten dingen. En vergeet vooral niet in te vullen, waar je blij van wordt! Soms ben je zo druk dat je dat bijna zou vergeten. Door te noteren waar je het voor doet, hou je het vol en zorg je voor een glimlach op je gezicht.

Planner met geïllustreerde recepten

Natuurlijk staat er op deze maandplanner een geïllustreerd recept. Een van de favorieten: de pompoensoep van Casa Boslimpré. Met de oranje pompoen is het natuurlijk een heel mooi herfst recept. Mijn idee is om een recepten jaarplanner te maken, met elke maand een lekker recept van het seizoen. Zo beleef je elke maand anders en krijg je ook nog 12x per jaar een recept inspiratie. Vind je dat een goed idee, of heb je andere wensen?

Help mij om de beste planner voor jou te maken

Hoe ziet jouw ideale planner eruit? Door antwoord te geven op de volgende vragen kan jij mij helpen om de planner voor de volgende maand te maken.

  • Wil je een maandplanner of een dag planner?
  • Wil je een maandplanner met elke maand een bijpassend recept, in een andere kleur? Zodat je het verschil in maanden en seisoenen ziet.
  • Of wil je juist rust en eenheid en moet de planner simpeler zijn?

Laat het me weten!

De planner van oktober, met de weekplanner en Mijn doelen zijn hieronder gratis te downloaden. Je kan ze zelf uitprinten zo vaak als je ze nodig hebt. En je tips en suggesties zijn welkom, wie weet staan jou suggesties al in de maandplanner van november.

Veel plezier en maak van oktober een mooie maand!

 

Download hier jouw gratis pdf!

Vul hieronder je naam en e-mail adres
in en je ontvangt een e-mail met de link naar de pdf.
Maandplanner-irmsblog

Maandplanner op liggend A3 formaat, klik om te vergroten

weekplanner-irmsblog

Weekplanner op staand A4 formaat

 

weekplanner-plan-doelen-irmsblog

Mijn Plan op staand A4 formaat

 

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden